-'

hemsk hemsk natt med lenny och kevin. spänningen på ålidhem är allt jag säger! kom in nyss och ska sova.

It Ain't the End

vaknade halv fem. roligt att ha missat hela dagen. Iaf ska till maxi och sedan troligen hem......

now i cry myself to sleep only you are what i need we can make it if we try i am nowhere without you i dont now what i should do


my life is a bitch

Har varit ute med lenny och kevin. Tror att jag dör av trötthet justnu, skolan har gjort mej fruktansvärt trött helatiden. Ska lägga mej nu och sova längelänge imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, både jenny och julia har ju farit till västerås! aja ska fixa om hela bloggen imorgon också om jag orkar. Känner att mina ögon inte orkar mer så det blir sängen nuu!

hihihihih/linus

sitter här me linuus i skolaan och han saknar jenny för hon har farit till västerås imorse:/
har utvecklingssamtal om en halvtimme iiiiiiiiiiiih! vill inte..

lenny är dum

Är i skoooolan och jag fick VG på soprovet!!! snacka om glädjen. Aja nu ska vi snart ha musik sen svenska sen slutar vi:)


.


idag


tarzan

ska till stan med julia, det känns som om det var längesen sist!

oh na na


VAFAN fel knapp - jenny

Är i skolan och har musik. Fruktansvärt trött har inte sovit sen i fredags..eeller jo inatt men ingemer. Vi har svenska efteråt sen ska jag hem och plugga so & no! :)

lalal

Kom nyss hem. Har sovit hemma hos julia:) kan inte skriva så mycket nu för jag måste springa till bussen för att jag ska till mormor. Mår illa som fan...

sadface justnu

Vi ska flytta 15 december...till fucking stöcke

no love

Var i sundsvall i onsdags med sanna. På Ikea och birsta city. Köpte nästan ingenting. Ett par jeans och en tröjja. Tänkte att det var dax att börja använda jeans igen. Typ två år sen och fy vad det är oskönt eheheh! Men iallafall lägger ut några bilder senare från sundsvall :)


lo

är hos pappa nu och hämtar kläder och kameror och allt vad det nu är. Ska hem snart sen plugga och sedan typ...sova:/

just the way you are

Igår!
Drog vi till anna och såg en skräckfilm, sen efter det så for vi till stan av nån anledning! Fast sen drog vi hem när vi bara hade varit där en stund! Det var iallafall bättre än förra året:)

RSS 2.0