lördaag!

Väntar på mamma som ska hämta mej och joel och skjutsa in oss till stan. Var hemma igår en snabbis och sedan for vi tillbaka till vännäs igen. Nu ska vi hem till mej en snabbis sedan så får vi skjuts till ersboda. Vi ska till Mattsson ett litet tag och sedan så ska vi nog ner på stan:) hare!

skön vecka

Har varit hos joel nästan hela veckan. Var i stan en stund i onsdags för att käka ute med joel och sedan vart det bio med jenny,gurka,mattsson och min finaste. En lyckad och rätt så trevlig kväll vart det. Ska hem lite senare idag och tvätta massa kläder och sedan så får vi se om jag antingen far till vännäs igen eller om joel sover hos mej eller inget av dom. Vi är iallafall bjudna på middag imorgon hos linda så det blir ju skitbra! Sen efter det blir det wheels med dom bästa!:)

Starting from zero got nothing to lose.

Nästan inte haft något internet under helgen eftersom det har krånglat himla mycket men det funkar bättre nu iallafall!

Fredags: I fredags så var jag som sagt på begravning på sandbacka. Något av det värsta jag gjort i hela mitt liv kan jag säga. Det var verkligen inte lätt. Trodde ärligt talat att det skulle bli lättare än vad det var men jag hade verkligen fel. Mattsson,umpe,joel och gurka kom å hämtade mej efteråt. Älskar att dom kan få mej på bättre humör snabbt. Fredagskvällen/natten var jääävligt knas. Spårad som fan men endå rolig på något sätt. Jag och jenny fixade oss hos mej snabbt sen kom joel och sen kom gurka hit. Vi satt och pratade ett tag och sedan gick vi ner till andre där han och fredrik va. Umpe,Mattsson och tony kom lite senare. Sen fick alla för sej att vi skulle till nydala så alla gick dit. Sen var vi där tills på morgonen på grund av knasigheter.
Lördags:
Joel, jag och jenny låg nästan och sov hela lördan. Sjukt skönt men man mådde ju som man mådde sedan när man klev upp.

Söndags:
Sov bort hela dagen sen kom gurka och joel hit. Vi såg någon film och sen kom Mattson hit. For och hämta ved på bräntis och sedan for vi till hällan och satt när och grillade mitt i natten. Sen hitta vi nån båtjävel som vi for ut med också haha!

Måndags:
Umpe fyllde 19 så alla fixade dricka och for till hällan på kvällen. Kan säga att kvällen började bra men slutade helt annorlunda. Fick iallafall lära känna nå enstaka människor.

Har haft skitkul sedan sommarlovet började. Hoppas det fortsätter lika bra eller till och med bättre. Ska upp tidigt imorgon eftersom det är mitt jobb att skicka iväg lucas till fotbollsskolan denna vecka. Hade tänkt fara ner på stan sedan en snabbis och kolla lite saker innan det blir så mycket folk där. Min finaste (joel) skulle komma förbi nångång på eftermiddagen. Kommer inte få träffa han över helgen typ eftersom han ska bort och jag kanske ska fara och fira midsommar i bjännsjö.
Nu blire sova, vi hörs!

Sommarlov!

Äntligen sommarlov!! Behövs verkligen lov ett tag nu. Skolavslutningen var ju som sagt igår och hade mycket blandade känslor. Sjukt skönt att slippa gå i skolan nu en stund fast sorgligt att klassen skiljs åt. Vissa har jag gått med sedan sexårs och vissa sen sexan. Kommer sakna allt och alla. Nu väntar gymnasiet efter sommaren och jag hoppas verkligen att jag får gå barn & fritid, annars har jag ingenaning om vad jag ska gå. Jaja det är bara vänta å se. Hade en bra start på sommarlovet igår. Styrde fest hos mej eftersom Sebbe min barndomsvän fyllde 18 igår och självklart eftersom vi fick sommarlov;) Aja fick en sjukt skön kväll iallafall. Tack ALLA som var med! Fredag imorgon vilket betyder begravning....

you aint no fire

Sov i stortsätt heeela dagen igår. Vid femtiden så kom joel,mattson och gurka förbi helt oplanerat men det var bara trevligt:) Jenny kom en stund efteråt också. Slutade med att Joel sov här och idag har vi bara sovit ut eftersom vi var uppe sjukt sent. Sen har jag bara varit hemma nästan hela kvällen. Tagit en tripp till statoil och sedan suttit vid sjukhuset med jenny och hållt henne sällskap tills hennes buss kom!

saknar dej mer än allt!


aaa

skit jävla väder..

RSS 2.0