dtrewrw

Roligt att jag har fler besökare när jag nästan inte skriver alls än när jag skriver :)
jaja haft skola från 8.10 till 13.25, ganska skönt med vikarie halv dagen också!
Suttit och pluggat lite hemma, varit och klippt mej, syns inte så mycket dock men spela roll!
jajajajaja godnatt

dont forget to remember me

Suger med utegångsförbud, verkligen! Men det förtjänar jag väl..
I'm becoming this, all I want to do
Is be more like me and be less like you
Holding too tightly, afraid to lose control
Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you.
And every second I waste is more than I can take.
And I know
I may end up failing too.

kom ihåg allt bra innan du klagar på det dåliga

kan inte sova, som vanligt.
varit ute och gått...långt.
trodde jag skulle vara iallafall lite trött när jag kom hem igen men icke!
jaja orkar inte blogga, därför jag inte uppdaterat nått men kan försöka när jag har tid.

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down


its over

tufft o va i skolan när man inte mår bra alls

varför landa när jag flyger fritt

Inte mått såhär bra på länge som jag gjort ikväll/natt. Älskar dej natalie♥

Till min bästa felicia, från din natalie.

Sen första gången vi började snacka kände jag hur bra du förstog mig, jag kände hur lätt de va att prata med dig eftersom vi tyckte samma om de mesta vi snackade om. Vi kom överens om allt så bra. Och vi började träffas du sov över hos mig, vi var på stan, och sen kom uff. Och varje morgon kom du förbi mig och vi drog dit och va där helaaa dagarna! aldrig någonsin skrattat så mycket som när vi satt där brevid nils vid högtalar huset och snackade massa olika dialekter haha gaalet kan jag lova. skrattade tills de kom tårar och magen gjorde ont. och när vi skulle gå från stan till mariehem och kom fram 5 typ däckade direkt i sängen. och vägen dit håller vi nog för oss själva! grejen är att du på så otroligt kort tid blivit en så sjukt stor del av mitt liv. med dig kan jag fan vara mig själv fullt ut. kan snacka med dig om precis allting för du lyssnar jämt och det vet du att jag också alltid gör, önskar nån dag att jag kan ge dig all den lycka i vänskap som du gett mig på denna korta tid. vad som än händer så kommer du att finnas i mitt hjärta. kommer aldrig någonsin släppa taget om dig min vän, du är bäst av alla! en vän som dig borde alla ha, skulle aldrig någonsin kunna tänka mig tanken att förlora dig,det skulle göra för ont, jag bryr mig inte om jag inte är den perfektaste människan på jorden, för bara jag har dig vid min sida känner jag mig tillräckligt bra nog, och stark för att ta mig genom problem som kommer, bara jag tänker på våra minnen så formas mina läppar till ett leende och jag börjar skratta, att du accepterar mig och ser mig för den person jag faktiskt är, det är något jag kommer tacka dig för livet ut, jag sådde några blommor en för varje vän,jag tror att det var fyra men särkilt minns jag en,det blev sen höst och vinter och blommorna de dog, på våren kom dom åter men bara tre stod kvar och log,så kom då regnet med moln så stora grå och nästa gång jag fann dom så var dom bara två,så kom då solen med allt de ljus det har och plötsligt stod där ensam en liten blomma kvar,du härdades i solsken,du drunknade i regn, men en sak är säker, och det är att du är min bästavän!
felicianatalie


för varje gång du går ifrån mig vill jag ha dig här igen


all my life i've been good, but now? i'm thinking what the hell, all i want is to mess around.

fick veta för några dagar sen att felicia tyvärr inte lever livet där borta. utan att hon är sjuk. öroninflamation och har fått vara på sjukhuset för att få medicin osv inte okej. men tror kanske hon skriver lite själv om det när hon är hemma igen. hon kommer ju hem om typ 4 dagar ungefär. får hoppas att hon blivit frisk och får några dagar och leva livet i thai iallafall.  för det är flickan faaaaanimej värd!

always be a first rate version of yourself instead of a second rate version of somebody else

felicia är utomlands och hon for i måndags och skulle vara borta 11 dagar tror jag det var! inte avis här inte.. FAST JO! jaja det är därför hon inte bloggar. hon kanske får tag i en dator där borta och skriver. men eftersom hon är utomlands och lever livet så tror jag inte hon tänker så mkt på att skriva något;) aja ska inte fylla er carebox för mkt nu.  HEJS!

RSS 2.0