cinderella man

trött och irriterad. har matteprov imorgon
ska sova hej!

saknaden är stor

Kom hem nästan nyss. Har inte varit hemma nånting idag. Skolan, sen hade vi konfirmation. Alltid lika roligt varje gång:) Sen hade vi "möte" på ug och sen var vi kvar där tills det stängde! Har sovmorgon imorgon så ska passa på att få sova ut litegrann så ska faktiskt sova nu. gonatt♥

-


Galet

Är så jävla trött och har jätteont i halsen. Var på ug från klockan 9 på kvällen till klockan 8 på morgonen så var där i 11 timmar. Vi sov ingenting heller. De va ändå rätt naajjs :) aja ska seriöst sova en stund hejdåå!

hahaha lenny är beest

sitter bredvid lenny nu jag älskar han <33333333333

INTE JAG/felicia


bajskårv

Är hos mej nu med julia:) och vi ska till ug nu för att hämta nån lapp som min pappa ska skriva på! skriver sen pussss.

.

vill inte leva såhär

commander

heeiii cpskoldag! sen till kyrkan för konfirmationsskiten. Fan va jag har garvat idag seriöst ont i magen! aja har suttit och räknat i matteboken inge vidare kul men måste eftersom jag ligger efter ehee;] Sovmorgon imorgon liiiite skönt.

love the way you lie

Har elevensval nu!
Julia och jenny är störda allt jag säger.
Ska fortsätta jobba nu och sen ska vi till KYRKAN!


why

Ska sova snart. Är verkligen jättetrött!!

idag




Pos

Varit på stan med julia! Är hos henne nu, vi ska ut nu hejdå
Bilder kommer ut imorgon

waka waka

igår

close to you

världens finaste väder ute ska ut hej!


I'm chasing a dream that fade away in the night


since the last time a saw your gayface

TJÄJNARE! flieeica sitt hos mig nuäöåhh! Och snårt ska vi till Shålidhem å köp litt gottgottsnask
MvH JuliatheBoll
2007

this is my life

Discot igår ja! Kul,varmt som fan. Japp är lite slut idag, drog till julia mitt på dan. Sen skulle vi typ panta burkar på maxi och de gick ju lite åt h-vete! Sen har vi sett the last song:) jaa nu ska jag äta pizza och sen ska jag ringa julia så vi hörs senare puss!
hah jättefin bild från höstrock!

Pusspuss

NU DRAR JAG OCH MINA DARLIIIIINGS PUSSSS/ JULIA&JJENNY PUSSPUSSPUSS VI TYP ÄLSKAR ALLA VÅRA HONEYS <3<333<3<3:*:*::*** PUZZZZ

PUSS

Pratade nyss med julia i telefonen. Ska dit nu och äta. Sen kommer jenny åsså ska vi se på film:)
Sen drar vi till discot på studion.

stockholm<3


Ii shot for the sky i'm stuck on the ground so why do I try, i know I'm going to fall down

Har varit med julia ikväll. Vi har varit hos mej och gjort inte så värst mycket! Är skittrött nu ska sova snart. Imorgon har vi idrott på morgonen...taggat uschnej. aja puss!


dont let me go

Ny header!


in this microphone

Kan skriva imorgon innan jag går till skolan för nu orkar jag faktiskt inte! Har aldrig varit såhär trött. Har sovit skit inatt, känns som nån bombat min kropp typ.


idiotjävel

Hatar sånnahär dagar! Att vara arg och less på allting utan anledning, dom kommer oftare och oftare:/ fyfan ska gå ut och ta luft eller nått...


ta mej bara bort härifrån

Har varit me julia! Först hos mej och sen drog vi till hon. Kom nyss på att konfirmationgrejjset börjar nu på onsdag..fy orkar verkligen inte! Iaf ska sova typ nu. Har HK dom två första timmarna imorgon:) puss


ccolingar

Jag och julia sitter hemma hos mej och fipplar med datorn! hihihih

i love you

Ska sova nu. skola imorgon!
gonatt

Jersey shore

sitter och ser på jersey shore nu.
älskarde!

HAHHAHAHAH

Kom nästan nyss hem från julia. Vi for till maxi för att köpa hårfärg för julia skulle färga håret. Åsså sen när vi är påväg hem så fastnar hennes skosnöre i cykeln åsså ba POFF flyger hon bara rakt ner i marken. Seriöst det fulaste och roligaste jag sett på länge. Skrattade så jävla mycket och var tvungen att hämta kameran. Åsså for det massa förbi och ba "hur gick det är du okej"!:) Aja sen for vi hem till julia och hon färga håret. Det vart fint :]  Sen har vi suttit och haft kul på skype haha!

baby can you listen to mee

Julia är här och vi "pluggar" eller aah vi hade inte kommit igång ännu. Sen när vi har pluggat klart ska vi till maxi och köpa hååårfärg:)

lillebror



mamma håll min hand

Vaknade vid 11 och värsta pigg! Ska duscha snart väntar bara på att den blir ledig och sedan blir det nog godishuset:)

-


can't stop this love

Orkar verkligen inte skriva om idag för jag är så trött satt jag orkar snart inte hålla ögonen öppna! aja ska nog lägga mej nu efter jag skrivit inlägget..LÖRDAG IMORGON<3!
puss och gonatt.

just a dream



globen är rund



you've got one more chance to do right and it's tonight. now go out there and show that you love 'em before it's too late

Kom hem från stan för en stund sen. Vi har köpt klubbor? aja! Har skrattat så mycket satt jag har grinat idag oooh gud, julias fel alltihop också:DMycket intressant jag vet men..ska till julia typ nu så skriver sen♥

Tillbaka

Hejhej alla!

Känns som om att jag inte har bloggat på evigheter även om det bara gått en vecka. Har inte orkat eller ens velat blogga pga många anledningar som vi inte behöver ta här. Men är tillbaka nu i alla fall.

 

Okej, Julia och Jenny har varit sjuka hela veckan. Tråkigt.. svar ja men det har funkat bra ändå. Har varit ute och sprungit idag även om jag har varit rätt förskyld dom senaste dagarna och har även jobbiga problem med mitt vänstra knä justnu. Har även gjort alla läxor som vi har fått så nu är jag läxfri:) Imorgon slutar vi tio i två och efter skolan hade jag och julia "planerat" in att dra till stan men vi får väl se hur det blir med det. Brukar alltid bli så att vi inte orkar eller nåttsånt. Aja ingemer att säga. Kom på nyss att vi har sovmorgon imorgon så då får jag sova ut litegrann. Men vi ses puss!


-




vem är jag ens

Tror det blir bloggpaus för min del! Det är lite mycket nu men bloggpaus tills saker och ting har blivit bra. Vet inte ens vem jag är längre...vart är felicia?
Men hare bra


RSS 2.0