Godmorgon..


5 månader idag

Det har gått fem månader och jag saknar dig mer än någonsin. Alla minnen med dig som finns kvar, tårarna rinner varje gång jag tänker på något som har med dig att göra. Det är för svårt att försöka vara stark när vart man än går finns alltid något som påminner om dig. Det är också för svårt att försöka vara stark i skolan, att försöka hindra tårarna från att börja rinna. Är fortfarande arg och förstörd över hur allting hände och hur allting blev. Skulle göra allting för att få dig tillbaka men jag vet själv att det inte går till så. Den bästa människan, den enda som gick å prata med varje gång det var något och han lyssnade alltid. Den omtänksammaste och mest underbara människa. Den människan har och kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Är så himla tacksam över allt han gjorde för mig. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag låter det ta slut här för denna gång.


Oct. 28, 2012

Igår så var jag ledig från skolan, fick alltså en extra lovdag. Fick dock inte sova ut för att jag var tvungen att väcka Joel så han tog sig till skolan och efter det kunde jag inte somna om. Vi for in till stan runt fem. Kvällen blev inte riktigt som planerat men det var jävulskt kul endå. Jenny kom till mig och sen for hon,jag och Joel till en fest på ersboda där Mattson,Umpe,gurka,Elin,Durka och massa andra också var. Hade jätteskojj, slutade med att jag,Jenny,Joel,Elin och Durka tog en taxi till ålidhems centrum och sen gick vi därifrån hem till mig. Vaknade av illamående och hunger gånger tio så pappa for till centrum och köpte pizza åt både mig och Joel.

Just nu så är vi i Vännäs. Vi kom hit för några få timmar sedan. Köpt godis,cola och chips så det blir en efterlängtad myskväll ikväll. Imorgon kanske vi far till min farmor och hälsar på eller så far vi till nynäs! Hörs senare...


Han som har mitt hjärta

<3


Slapp dag

Har hjälpt Joel att plugga till körkortet idag. Han är så duktig finisen min! Sen orkade ingen av oss laga mat så Åsa var snäll och köpte mat åt oss från frasses. Var ganska gott kan jag lova. Sen har vi varit förbi hos Joels pappa i nynäs en liten stund. Alltid lika trevligt att sitta i köket och prata om allt möjligt:)
Nu ska jag tvinga Joel att föra över en film på usb och sedan försöka dra bort han från datorn!:) ha det bäst


Norrfors

Igår vart det inte som planerat men det var skitkul endå. Jag,Joel,Erik och Max for till sandbacka och va med Elias, Umpe och Tobbe ett tag. Sen for Umpe och Tobbe och då drog vi andra med Erik och sladda med Eriks bil. Massa humor,Max käk på E4:an och en trasig växellåda. En jävligt skön kväll. Är i norrfors just nu och vi har ätit go mat, spelat kortspel och skrattat satt vi fått träningsvärk i magen. Vi ska snart fara till Vännäs igen för att Joel ska byta kläder och sedan så åker vi nog med Erik till stan och hämtar upp några för en rolig lördagskväll. Ha en fin lördag!


:)

Har hälsa på skolan just nu. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg när vi endå ska skriva en saga på våra ipads. Efter denna lektion så har jag pedagogik sen slutar jag runt tre. Känns jätteskönt med helg. Vet faktiskt inte vad jag och Joel ska göra ikväll. Vi kanske far till Nynäs och sover där eller så kanske vi bara blir hemma. På lördag så ska vi iallafall fara till norrfors och äta middag med Joels mamma, hennes man och några gäster. Sen efter det så blir det kortspel. Så det blir nog roligt. Ska ut och ta en cigg ned Joel och Linus nu så jag får ta och skriva lite senare! Kram

-

Under och överklass, vem är du?
Det finns bara två typer av människor, på våran planet. Så säg mig, varför är du mer värd, när vi delar en värld och vi är dom vi är.


Igår


RSS 2.0