tack..:(

Bjännsjö alldeles snart:) var på bio med sanna idag och såg eclipse och förjävligt bra är den!!!
aja jag orkar inte skriva..

innertavle meeeeeeeeeeee

Sitter hos sanna nu och äter godis och har relativt roligt!
Ikväll blire nog någon film och blablabla nu ska vi gå upp!

Header

Har gjort så fruktansvärt många headers till mina bloggar så det är sjukt! Byter ju ganska ofta;) men aja lägger ut några som ja haft förut..










princess

There's a club in Miami with the best crowd in town
Where a sweet little princess jumps around and around
And her sight is the beacon in the veil of the night
With her strange kind of fashion there's a wrong and a right.
But she never, ever comes with you

i should have know i was wrong

Okej! Vi säger såhär...datorn jävlas förbannat mycket med mej så den kan ju dö! Blir att sova i innertavle idag:) kulkul! Sen imorgon far jag och sanna till bjännsjö och jag vet faktiskt inte hur länge vi blir där. Vi ser väl! Har så ont överallt för jag suttit ute i solen hela helgen så ganska solbränd jaaappp. måste ju typ duscha i kallvatten för att det inte ska svida-.-! Hur som hellst måste städa mitt rum innan jag far så jag får ju ta och börja nudå:)

looooosing yoou

Gissa vart jag äerrr nu då

midsommar och bjännsjö

Drar till bjännsjö snart för att fira midsommar snart!
Igår var jag och sanna på umelagun och badade! roligt:)
Skrattat så jag hade ont i magen när jag for hem.
Träffa Lina och hennes kompis som hette julia! söta barn:)
Åsså har jag bränt sönder ansiktet så det känns ju bra...
orkar inte skriva nå mer för internet kommer snart FUKKA!
PUSS!

skriver imorgon

Skriver imorgon för justnu har jag ingen ork...

outfit


sommarväder

Sol och varmt som fan har det varit ute idag.
Har solat säkert halva dan och gud så härligt!
Varit ute och gått 3gånger också, hade bara lust:)
Ska va med sanna imorgon. BADA!!!


sool






jag är så smart!

mobilen pajj,H&mkorten borta och nycklarna borta... ÅÅÅH JAG ÄLSKAR MEJ SJÄLV!

sådär med uppdateringen

Ska till mamma, fint väder ute och uppdateringen i veckan blir sådär!

i love you


Han är bara för underbar!

betyg-usch

Okej nu vart jag glad för msn börja fungera:)Sitter och tänker på efter sommaren när vi börjar 8:an. Vi kommer få sämsta schemat everoch jag kommer dö brade! nejmen jag längtar då inte. Tänk att vi får betyg också...fan va fort tiden har gått. Nyss gick man typ i 5:an! Har spring i benen och vill ut ut ut ut nu nununu!!

hemma igen

Har kommit hem från julias stuga. På hemvägen i bilen vare en spindel på fönstret på hennes sida så hon fick nå panik och hoppa i mitt knä och mosa katten. Så vi vart tvungen att stanna. Hahahaha! Sitter nu vid min hatade dator och får damp för att msn inte funkar..riktigt irriterande!!

klabben

frågan är ju...undra hur jag kommer klara mej utan mobil...svaret blir nog NEJ!

tog sin tid!

Okej! stockholm var UNDERBART!
Jag var så nervös och sjukt stressad på morgonen när vi skulle fara, vet faktiskt inte varför. Det var väl för vi skulle åka flygplan. Tycker inte om när planet lyfter. Otäckt. Men det gick bra. Så när vi hade kommit fram och checkat in på hotellet och ätit lunch på donken tog vi bussen till grönan. Lite synd bara att filip inte är över 1.40 så han fick inte åka dom lite större karusellerna som jag ville. Men vi hade jättekul ändå. Sen resturang på kvällen.
Andra dagen var det lite dåligt väder så vi gick först på stan och sedan donken igen och sen ville filip fara till tekniska museet. Sen på kvällen gick vi till kungsträdgården för de var nån som uppträdde där. Filip "titta där är calle från idol" jag " där är jackie ferm och cimon från paradise hotel!!!" jajaja. Sen gjorde vi inte så mycket den dagen. Prata med julia länge på kvällen.
Tredje dagen: gick på stan på morgonen och tog bussen till skansen senare på dagen. Börja må riktigt illa sedan så vi for tillbaka hotellet och sedan flygbussen till flygplatsen. Skulle kunna vara i Stockholm hur länge som helst om jag skulle få välja själv. Iaf kom hem och börja packa upp alla kläder sen säger mamma att hon tycker att jag ska fara till julias stuga över helgen för att mina bröder ska på ungdomscupen hela helgen och mamma vill inte att jag ska vara hemma själv och inte göra nånting. Så aaah då vart jag ju tvungen att packa saker igen!
Dagen efter (torsdag) följde med julia till hennes stuga. Lite otursdag om jag får säga så. Vi skulle ta moppen ner till båtkajjen. Sen när vi sätter oss på bryggan säger jag "tänk om jag skulle tappa mobilen nu" åsså vad tror ni händer sekunder efter? MIN MOBIL ÄR I VATTNET!
julia vart tvungen att hoppa i för jag ville inte och jag skulle ha upp den där jävla mobilen!! Tog ett tag innan hon hitta den och när hon väl hittar den funkar den inte. Jahapp då var en till mobil förstörd. Sista mobilen jag fått säger mamma. helvete också! Men nu ska jag inte tänka på det för då blir jag bara besviken.Vi har nog vaknat i stort sätt nånting över 12 varje morgon, varit i hörnefors två gånger och sett skräckfilm 2 dagar i rad nu. Ussssssssssssch jag kan inte se på sånt! Sett på step up 2 the streets ikväll också för typ 101322865376 gånger. Lika bra varje gång också. Så fruktansvärt tråkigt väder det är. fredag regn lördag regn och tydligen imorgon ska det också bli regn. rawr. Nejjemen det hade ju varit roligare om solen titta fram nångång. Imorgon ska vi hem! Vet inte vad jag ska göra i vecka. Inga planer. Eller jo..måste pierca naveln nu fan!

vill ha dej tillbaka

ååååh hemma! skriver sen när internet inte fukkkkar

fuck umeå

HEJDÅ! HEJDÅ! HEJDÅ! HEJDÅ! HEJDÅ!
umeå kan ta sej!


:]

bloggpaus typ

Vet inte om jag hinner blogga imorgon innan jag far så jag säger hejdå nu istället. Hare bra så syns vi..nångång:) HEJDÅ PUUUSS!
bara för att julia kommer sakna mej:]

humor med julia

CHIPSTUTTAR! ROLIGASTE ORDET JAG HÖRT I HELA MITT LIV!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

fall in love with you

Har bara varit ute och suttit i solen hela dagen. Inte haft nått annat för mej. Ska vara med julia snartsnart, orkar inte äta innan! Tror flyget lyfter halv tio imorgon så måste kliva upp tidigt-.- inte skönt. Kommer hem på onsdagkväll och kommer inte uppdatera nånting dom dagarna jag nu är borta. Orkar inte fara till stockholm nu när jag precis fått sommarlov...normalt? aja skönt att komma iväg från umeå och allt iaf!

stockholm imorgon

Stockholm imorgon! Har ingen kamera.. DAMP! Har tappat bort den och får inte ha mammas kamera:(

film med mamma

Ska se på film med mamma alldeles strax, säkert nån kärleksfilm!:)

SOMMARLOV

Skolavslutning igår! Inte lika kul som näre brukar vara i kyrkan men aja. Jenny du har din systemkamera hos mej satt du vet! Efter skolavslutningen for jag och julia till maxi och åt mjukglass:) Sen hann jag inte ens komma hem och byta om för då skulle jag tydligen till bjännsjön och sova där-.- Inget jag ville men det fick bli så. Låg och prata me en person-.-mittinatten! Trött som fan! Har kommit hem nu och är hos pappa för att hämta massa kläder som jag måste hinna tvätta innan ja far till stockholm!

jajajaj


SKOLAVSLUTNING

SKOLAVSLUTNING IDAG! OMG! LALALAL!
SKA VARA PÅ SKOLAN HALV TIO. HANNA SKA SJUNGA!!! HIHIHI HANNA


INNERTAVLE

For till stömpilen med 2 cyklar och vi kom hem med en...OSMART DUÄRJULIA! Jätteskönt väder ute.
Iaf ska snart fara till innertavle alldeles alldeles strax så vi ses PUSS!



sdfsdf

HAHAHAHAHAHIHIHIGOHOHO!
JA RAMLA FRÅN STOLEN OCH FICK EN KAM I FACET!!!
och julia höll på dö och slängde sej på golvet och skratta!
NU SKA VI TILL STRÖMMIS HEJ!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

SISTA DAGEN! AAAAAAH! skolavslutning imorgon!!!!
åsså kom jag på nyss att jag åker till stockholm på måndag...

dampdampdamp

Får cpdamp! Datorn och internet är dumma mot mej. Först blir internet säär och inte går att fixa. Sedan har datorn blivit förjävligt seg. Klarar mej inte med denna dator nåmer. Sitta och få damp var tredje minut är då inte kul!! jag SKA ha en ny dator när pappa får pengar! hoppas skadeståndsgrejjset kommer snartdå satt man får en ny dator-.-

lyssnade mycket på förut!

BACKA RÅÅ

Brännbollsturneringen - Vann mot 6b,6a och 7b. Alltså vann vi alla matcher! bra vi är ändå. Imorgon får vi lång sovmorgon för vi börjar halv elva och då ska vi städa lite i klassrummen och städa ur skåpen. Fan för den som tog bort texten "tokfia" på mitt skåp:( Äsch kan fixa nytt. Sen efter det så slutar vi för dagen . Tar nog inte mer än 1 timme! Ska försöka hinna till strömpilen sedan också. Josefine tar ju studenten imorgon så ska till innertavle nångång imorgon:) Ikväll har jag varit hos julia. Såg dear john, den va väl bra men den hade säkert blivit bättre om
julia hade varit tyst istället för att sitta och skratta åt sina egna random ord. Knasig flikka dedära..



BRÄNNBOLL

Alla ska samlas 20 över åtta. Vart tvungen att ringa julia för att hon hade inte vaknat-.-
Brännbollsskit hela morgonen..

Jag vet inte

Okej fick nått cpryck nu. Tänk att skolan snart är slut. Helt otroligt. Har gått otroligt fort. Känns som att det var nyss vi hade kommit tillbaka från sommarlovet och skulle börja i sjuan. Har tyckt att sjuan varit svårt men nu när man tänker efter så har det varit ganska lätt faktiskt. Tycker mycket om våran klass! Kommer ihåg när man gick i femman och våran klass skulle splittras och delas in i nya klasser. Tyckte det var skithemskt men som tur var fick jag iallafall julia i samma klass. Nu har jag gått i denna klass i 2år och jag gillar den 1000gånger mer än våran förra klass.

Första terminen i sjuan gick skitbra och var ändå rätt bra i skolan. Andra terminen gick mycket dåligare. Fick sämre på utvecklingssamtalet. Iof har inte orkat göra nånting för har inte mått så bra heller. Stupade neråt. Kunde inte sova på nätterna eller konsentrera mej heller pga allt. Betett mej riktigt illa och det ångrar jag mycket. Men nu är jag påväg uppåt igen. Ska försöka sköta mej bra i 8an, ska verkligen försöka. Skolavslutning på fredag..om jag ska vara helt ärlig så vill jag har sommarlov såklart men endå inte. Besviken på mej själv att jag inte kunnat gjort bättre ifrån mej i sjuan. Mycket har hänt under 2 terminer,bra och dåligt. Nu går det inte att ändra på...

Tisdag

Hahaha ojoj vilken dag! helt slut.
Började med att alla samlades på skolan för att sedan cykla till mariehemsängarna som jag kanske har berättat.
Jag,julia,yohanna,helen och sanna hann bara cykla från skolan till vårdcentralen då vi tappade bort alla andra.
Visste inte vart vi skulle cykla, hamnade på nydalahöjd,catarina ringde och frågade vart vi var för resten av klassen+7b hade redan kommit fram,hon förklarade vägen,gick lite bättre,vart tvungen att ringa igen. Hittade tillslut. Spela brännboll och fikade hos catarina. Följde med julia hem sen. Hahahah hon kasta vatten på linus som hade kommit upp på hennes tak! Varit på maxi nu ikväll.. Imorgon har vi brännbollstuneringen ju och vi ska spela mot 6a,6b och 7b. Äsch vi är bäst!

MARIEHEM

Halv tio ska vi samlas utanför skolan för att sedan cykla iväg till mariehem eller vad det var!
Hälsa på hos catarina och sedan brännboll på mariehemsängarna. Turnering imorgon juuu.
Men aja ska fara alldeles strax så vi hörs. puusss

MM..

Är hos mamma nu.

MYSIGT

Ligger i soffan med täcket och hade tänkt se nån film men jag kommer inte på någon! Jag och julia ska fara på strömpilen nångång istället för stan, har ingen orkt till att fara på stan!

L SÖT PÅ SKYPE!

Kom hem nu runt halv fyra.
Gått runt på sofiehem och skrattat åt.. allt?! Gjorde en sak också inte bra! Lenny kom sen också och jag vet inte vad vi gjorde menmen. Ska sova nu satt jag tar mej upp nångång. Jag och julia hade tänkt fara
på stan imorgon:)

UT

Ska smyga ut snart typ och möta julia! lenny du är feg!
Hon ska smsa när hon har kommit ut..

SEX LAXAR I EN LAXASK! jobbigt

LINÖÖS

han gillar dej;)

HEMMA FRÅN STALLET

Kommit hem från stallet. Kört irish och han var ju något fjantig idag.
Iaf har duschat länge nu så julia ska inte klaga så mycket . Annars är hon
dum:] JAG SKA VARA MED HENNE SEN ÄVEN OM HON VILL ELLER INTE.
men braaaaaaaaaaa nu blöder jag!bitch


STALLET

Far ut till stallet nu..synd julia.

TRÖTT MEN..

ska sova nu.
hoppas det blir bra väder imorgon satt man kan vara ute hela dagen:)

<3


VET INTE


HOPPTÄVLING

Vaknade ganska sent idag.
Har varit och sett på hopptävling på surf. Olivia med madde:D Det gick ganska bra för dom, vet inte riktigt vilken plats dom kom på men aja. De va väl kul men vädret var ju inte det bästa. Satan vad det blåste! Sen har jag varit ute och gått litttte hår och däär. Inte haft smink på hela dagen så fan de känns bra:]opsi. Städat hela lägenheten också, fick nått ryck och bara börja städa så då hade man en nöjd pappa! Imorgon blire väl att jag far ut till stallet på förmiddagen. Ska köra irish! Julia kommer hem imorgon också! måste duscha riktigt satt hon inte kan känna av hästen men det gör hon ändå! knasbarn. Lediga på måndag!



älskling;*

FÖRSTÅ BARA

fy vad humöret går upp och ner justnu!
Less och trött! ska sova hejdå

BÄSTA


MONGO,,;/

Now I can say I would not care
If you were not there
Tell myself that I'll be fine without ya
But I'd die if I was not around ya
And I can try to convince you I don't need to be with you
But my only thoughts are thoughts about ya..

HAPPY

jävligt bra dag. Haft spanska för sista gången innan sommaren och det känns underbart. Hatar verkligen spanska. Alllt har varit bra tills man kommer hem. Bråka me mamma om nån satans kamera och helvetet bryter ut. Men det är lugnt nu iaf. Har varit hos julia nu ikväll. **** och vara allmänt random funkar bra.
Sista dagen med lektioner imorgon, sedan helg och lediga på måndag:D
aja ska städa mitt rum och packa kläderna för imorgon far jag till pappa så vi hörs pussss♥

STORDATORN FUNKAR IGEN:D

HATAR ATT BLOGGA NUFÖRTIDEN

Varit ute och gått..länge!
Slapp en lekton idag pga vi fick sitta oh titta näre va öppen scen på skolan!
Stannade kvar isället för att fara till spanskan också! fan måste börja
engagera mej litegranna..äsch de får jag göra nästa termin.


blääää

-Skola
-Tandläkaren

RSS 2.0