brr

Har so, sitter och spelar nånting. No sen lunch sen sova i sofforna på ug!

sörpla cola

Har varit på centrum med julia sen kröp vi på snön för att komma till en gunga:) Nu är vi hos julia men ska snart hem:/

dont give a fuck

Varit ute, ska äta sen till mamma...

sova

Ska typ sova nu och aldrig vakna:) så skönt!
ont i armen också:(.......inte mitt fel.
aja
hejdå.

tack


jag har iallafall min lillebror...





.

varför ska jag kämpa för nånting som ändå inte blir det?
Jag gjorde allt jag kunde men allting blev ändå bara skit.
Man tror att man har känslor men, hjärtat sviker
Tårar börjar rinna hela tiden var det falskt.

:(

såhär kul har jag just nu...




stöckeeee

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vaknade vid ett sen låg jag och kolla på nå cpprogram på tv(: Har varit ute och gått i byn också, kört skoter och ingemer.



05:19

Tror jag haft den roligaste kvällen i hela mitt liv. Ska sova nu, trött, sliten och har ont överallt. Kolla bara klockan också. Aja skriver om det imorgon puss♥

Unga arrangörer 2010/2011

Sitter och gör ingenting nu på elevens val, ba skönt. Skippar konfan, har möte om discot istället. Vi måste skriva massa förslag på låtar som dj robble sen ska ha imorgon. Vi har arrangerat discot så vi har gjort affischen som vart grym och sen imorgon ska vi ha ett sista möte innan discot och göra klart våra tröjjor;) Juuste, fick vg på mitt matteprov. glädjen ja!


felicjaaaaaa

Sitter på skolan, sanna gjorde världens fulaste sak på svenskan. Höll på dö helt ärligt. aja vi har klasstid nu.

super sorry

Pluggat hos mormor, hatar matte! Är föresten i stöcke, ska sova här för jag orkar inte fara till mamma. Har haft tråkigt hela kvällen..men skitsamma!

we are at the end

Måste fara till mormor tydligen. Vill inte men vad ska man göra..
Ska ändå tillbaka hit sen och äta och skit.
aja hejdå!

ser oss ibland i mitt sagoland

Skulle till ug men det var cp och stängt pga nånting så har varit på centrum större delen av kvällen med kevin och lenny. Måste gå och lägga mej klockan 3 för att jag var uppe bajsigt länge igår. Ska till mormor imorgon för att plugga matte-.- fast ändå inte. Ska försöka att inte behöva fara dit imorgon. Aja ska typ sova nu, kommer ändå inte sova nått för har tankar i huvudet som fuckar till sej hejdå!
bildbrist

Tack till alla er

Har nyss duschat. Ska sminka mej, fixa mitt hår sen hjälpa till med maten sen skjutsar pappa mej till ug. Ha en bra kväll puss!

gammalt


6igt

Hahah snygg bild jag hittade på marias kamera,
Nyår klockan var typ 5 på morgonen-.-
Såg ju lite trött ut. sliten..

wish right now

Skolan är igång igen. Orkar seriöst inte börja kämpa med betygen igen men får väl göra det som måste göras. Iallafall helg nu, snacka om skönt. Är i stöcke nu och ska sova här hela helgen. Ska kanske följa med till stallet imorgon får väl se om jag orkar och hjälpa till för att vi ska flytta irish till ett stall i röbäck istället så det blir närmare från stöcke. Sen ska jag till ug efter jag ätit så ja..(: Tror jag ska se nån film nu och sedan gå och sova för jag börjar känna mej trött! aja pusshej

idag


äckelpäckelskogbajsa

ÄR I SKOGEN! VILLE HEM NÄR JAG KOM TILL NYÅKER OCH NU ÄR JAG HOS NÅGON MED DATOR OCH SNART SKA VI FARA "HEM" IGEN. JAG SKA HEM IMORGON JAG BRYR MEJ INTE!


I used to be the kid that no one cared about

Far till farmor om typ en halv timme.
Bloggar inge mer i veckan tror jag eller vi får se.
Puss!

kom nu vi drar

Har varit på ålidhem med kevin och lenny hela kvälln. Ska fara till farmor i Nyåker imorgon och sova där några dagar. Antar att det inte blir så många dagar jag kommer orka vara där men vi får se. Aja ska se på film godnatt♥

inget är värt

"Råkade klösa" upp det igen..

love is on fire

Trodde att Nyår i stöcke skulle bli en katastrof. Tvärtom, de var faktiskt ganska roligt:) Vi hade gäster här ett tag sen gick vi upp till grannarna ovanför oss och vad ska jag säga? Det spårade ur lite. Iallafall ska in till stan imorgon vad jag ska göra vet jag inte än:)


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0