Förstår inget fortfarande.

Dom som läser min blogg och ogillar när jag lättar på mitt hjärta..ni kan lämna sidan direkt för då har ni ingenting här att läsa. Behöver få ut saker ur mitt huvud och mina tankar.
Har egentligen ingenaning om vilka som klickar in på min blogg dagligen. Men mina vänner och dom som har mej på facebook vet nog vad som har hänt. Världens bästa människa har lämnat världen. Den personen som jag kunde snacka med EXAKT ALLT om och jag visste att han alltid lyssnade och förstod. Min pappas allra bästa kompis..andres pappas bästa kompis. Det är så sjukt tragiskt alltihopa. Vi alla visste att denna dag skulle komma. Men när det väl hände så kom det som världens chock för alla och ingen fattade nånting. Han var på bättringsväg..och sen händer det här. Samma dag som det här hände..så gick jag förbi hans lägenhet och tänkte hälsa på en snabbis..men jag sket i det. Vet inte varför jag sket i det men det ångrar jag grovt mycket. Man tänker bara "tänk om jag hade gjort annorlunda då kanske det hade varit annorlunda..då kanske han hade levt. Jag vet att jag inte ska klandra mej själv för att jag inte gick dit. Det är så fel att tänka så. Men ibland går det bara inte att sluta tänka så. Dadde har jag känt hela mitt liv. Han var den första som kom och hälsade på å höll i mej på sjukhuset efter jag föds. Han har alltid sagt "om du skulle råka ut för nånting eller om du inte mår bra så tveka aldrig att höra av dej till mej". Han har haft det tuff i sitt liv. Men eftersom att han var och är fortfarande så älskad så har han nästan alltid lyckats fixa det. Jag bedundrade han så otrolig mycket. Det gör jag fortfarande. Det känns ännu värre att jag umgicks med han hela denna helg som har varit och nu är han bara borta. Känslan är så fruktansvärt obeskrivlig. När jag fick samtalet av pappa, när han berättade att han gått bort...trodde först att han skämtade med mej men sen när jag förstod att han menade allvar visste jag inte vad jag skulle ta mej till. Allting snurrade bara och tårarna rann. Tog en timme och sen fick jag nog och sprang till hans lägenhet..behövde.en bekräftelse att han va borta. Mötte sanna och yohanna efter jag lugnat ner mej. Rätt så skönt och prata. Har varit hemma från skolan nu i två dagar..klarar inte av att gå på lekionerna för då flyger tankarna bara iväg. Kommer bara tänka "varför och hur?". Va med joel och mattsson igår..for ut och åkte bil osv. Skönt å komma bort från allt snack om dadde ett tag. Ba ta en paus från det,komma på andra tankar. Och igårnatt så gick jag,elin och jonas och la blommor på hans balkong, stog och pratade ett tag och sen gick jag hem igen. Tänker så mycket på vad som kommer hända med Minos nu..hon var ju trotsallt endå Daddes allt. "Du är min lilla flicka Felicia"..Klarar inte av å skriva mer ikväll..begravningen kommer bli så helvetes svår..

im gonna step out of these walls

åh skönt med både feber och urinvägsinfektion..verkligen inte! Var bara lite snabbt i skolan idag sen gick jag hem. Kändes inte så värt å vara där idag så har legat hemma å kollat på big brother avsnitt som jag missat. Hunnit till vårdcentralen och apoteket åxå sen efteråt så tog jag bussen till mormor för att plugga nån timme. Nu ikväll så har jag träffat andrenik en snabbis och bara legat å vilat:)

ehehehedfjjsdfkl

that aint goooddd...ersboda nuuu me de bästa for life

Keep on going, you just gotta fight it. Keep on going cause it's never too late.

Har nästan inte klivit upp från sängen dom senaste dagarna. Fyfan så skönt det har varit å sova ut och slippa ställa någon klocka. Ska ut nu en sista sväng med hunden innan jag går och lägger mej, ska upp tidigt imorgon för att fara och ta blodprov plus hundrafemtiotusen till prover!

<3

saknar "bebbo&bobbo"...

jeeh

livet är så jävla bra just nu!!!
allt jag hade att säga:):):)

hahahaha ååå


i dont wanna ever let go

Jenny sov hos mej igår och vi somnade rätt så sent vilket gjorde satt det
nästan var omöjligt och kliva upp imorse..Sedan så slutade vi tjugo i fyra idag
eftersom vi fick jobba över på hemkunskapen. Drog till stan och skulle kolla några
saker. Träffade buskas, följde med till ersmark och tog bussen hem därifrån 22:55
så var hemma runt halv tolv. Ska lägga iallafall lägga mej nu. Har ställt klockan klockan
på tidigare tid imorgonbitti satt jag hinner duscha! Godnatt:)

.

Haft en jättebra helg. Lördagen spenderades i innertavle med sanna vilket kändes skönt
eftersom att det var ett bra tag sen sist. Sen nu ikväll så for jag ner på stan för å träffa joel.
Fyfan vad jag har saknat han!

-


RSS 2.0