sug kuk

Jag är så jävla less på falska människor.
Jag är så jävla less på folk som snackar skit bakom ryggen på en.
Jag är så jävla less på folk som dömmer MEJ när dom inte känner mej.
Jag är så jävla less på folk som behandlar vissa människor som deras bitch.
Jag är så jävla less på människor som blir surfittor när man är med andra och inte dom.  Jag är så jävla less på folk som inte vågar säga vad dom tycker.
och jag är så jävla less på folk som förväntar sej att jag ska vara snälla mot dom när dom inte är snälla mot mej!
godnatt alla!
:)

skolan


all day

Asså jag orkar inte.. Min mamma har tagit mitt godis och hade gömt datorn imorse fuck my life och nu har jag glömt mitt smink hos julia haha. Hoppas du har vaknat julia för jag kommer till dej nu och ska sminka mej och låna din plattång -.- Sen drar vi till skolan puss!

sdfsewr

Jag och julia har varit på stan hela dan och så jävla skönt väder. Nu ska vi på centrum och sen hem till mej och käka :) glömde mina solglasögon på bussen :(

fitta

asså ååååh blir cp i huvudet

kpb

Snacka om trött flikka jag är just nu, fyfan vilken kväll alltså. Åt i stöcke sen for vi på travet och tog in heesten samtidigt. Sen vare tänkt att vi skulle hem på en gång men då vart vi tvungna att skjutsa thomas till hjoggmark och hjälpa han och ta in alla hästar. Och sen gick det inte så bra, ute och leta efter nån hund som smet men han kom aldrig tillbaka:( och sen körde vi fyrhjuling i skogen och den välte och aaj och ont överallt och blod. Kommer väl kännas mer imorgon. Sen jagat småbarn ute för dom vägrade komma in, måste sova typ nuu för jag ska upp tidigare än vanligt...Fan vad jag skriver skit justnu ajajaj puss på alla...förutom du!

gggGgISKC

nyss varit på maxi och köpt godis :]
nu: stöcke!

you dont know

Polisen nu sen vill jag fara till pappa även om jag inte får!
Blir bjurholm på lördag, taggaa :)

puss

Drömde inatt att jag råka döda min katt och sen när jag vakna hade jag värsta ångesten över de haha aja normal chey:]. Ligger i soffan och ser på tv. Finns inte så mycket annat att göra..ska på polisförhör vid tre, jenny och julia var ju där igår så jag måste dit idag! aja ska fortsätta ha tråkigt hejdåå...

everything comes naturally

Ska cykla ner till mormor och plugga matte. Hoppas det inte blir allt för länge för jag vill gärna fara på ug en stund ikväll :) Sen Sanna Jassu bara för att göra dej glad så har jag converse idag :]

sooova <3


to far..

Sitter och prata med mamma och dadde just nu. Fyfan vad roligt!
Ska duscha och sedan fortsätta sitta här och imorgon ska jag sova hela dagen ♥

Men vem har sagt att vi måste springa genom livet?

Niclas...
så jävla underbar och fin person som alltid finns där .
tack för de puss!

pass out you bitch

Hahaha hemsk dag. Först gudstjänst med sanna och yohanna men vi drog därifrån när det bara hade gått en kvart. Sen vart vi tvungna att sitta och se efter en massa barn i två timmar, ahha yohanna skulle dräpa alla :) Och sen har jag gjort massa mer och jag orkar inte skriva om de så jag ska sova nu och imorgon så ska jag möta sanna och yohanna på ålidhem för att sen dra ner på stan hela dagen :)
puss och gonatt!

higher

Så jävla grym helg hittills. I fredags efter skolan drog jag och julia till stan, träffa cassandra och massa andra. Sen träffade jag saga..världens gulligaste unge alltså! Sen fick jag sova hos julia och sådära;) Så idag vakna vi jävligt tidigt, runt åtta. Varit på strömmis och stan och sedan ug en liten stund sen kom sanna och yohanna och vi tog bussen ner på stan och sen for vi hem igen? Ingenaning varför haha aja sen var jag förbi vera en snabbis så nu är jag hemma och jag håller fanimej på att somna vid datorn. Ska upp tio imorgon pga gudstjänst -.-.....
har bilder sen i fredags och från idag men julias kamera är här hemma hos mej
och jag har ingen sladd som jag kan ladda in dom me så får väl helt enkelt vänta:)

julias bild men a


gulligt!


lalal

En av dom roligaste kvällarna jag haft på länge även om vi inte hann med så mycket pga det som hände hahahaha. Sista dagen som 14åring! Ska ut och äta med mormor imorgon efter konfan och nu taggar vi helgen right?! :)

tjatjajtjajjtjatj bloggenNnn

Har mjöl hela facet sen hemkunskapen och det går inte att få bort.
Aja shiiitthesame ska snabbäta och sen ska jag, julia och jenny dra ut och ha rååligt:)
gammal ja

all i have is you

Måste komma i tid, första lektionen äre no-provet!
Venne vad jag ska göra sen efter skolan.
Har inga läxor eller prov....skön-t!

i love the way she moves

Haft ont i magen hela jävla dan och jag är ganska less nu..vettefan vare är. Aja pluggat klart till no-provet som är imorgon. Klarar jag det inte seriöst ja kommer grina haha amen vafan har ansträngt mej och allt. Var inne på unikum nyss och tittade vad lärarna har skrivit om mej...uusch de ska vi inte prata om!! Har sovmorgon imorn till fem över tio vilket är väldigt skönt! sees:)

inte rädd för dej alls

ska fara och se emd med sanna ikväll, hade helt glömt bort det!

du säger du älskar mej...naaah

skitkul måste kliva upp 10 pga nån jävla gudstjänst jag måste gå på -.-
Kuligt att jag vakna nu, somna på soffan.
Jag fyller år på onsdag...wtf?


fuck with hollywood

Varit på sjöfru hela dagen.
For på ug vid åtta
Mötte julia och jenny.
Drog te stan:)

jag kommer inte ångra mej

Suttit och snackat skit med julia sen klockan nio :) Typ gaanska taggad på att dra ut imorgonkväll. Aja sjukt trött har inte sovit bra på över två veckor nu och börjar bli jävligt less. Sova nu hejdå!

RSS 2.0