Det var minnen jag saknar den tiden det är minnen som finns i mitt inre

Åhh är så slut efter denna helg så det är sjukt, kunde knappt kliva upp imorse! I lördags så for jag,semhar,sanna,helen och yohanna till ersboda och hade hyfsat roligt. Dock var jag tvungen att fara därifrån kring elva så det var ju mindre roligt. Sen gick jag hem från stan också för jag orkade inte vänta i 40 minuter tills bussen kom. Kom hem vid halv ett,andré kom, han for härifrån kvart över 5. Sen igår var vi tvugna att vara i kyrkan halv elva,slutade 12, for hem och sov till fyra. Var hos andré sen hela kvällen! :)

Som jag torkar från kinden

Konfirmationen gick typ ändå bra, skönt att ha gjort det nu, var så jävla nervös! Har fått 2000 kronor + en systemkamera ehehehehehe. Varit och lånat andrés laddare till telefon för min är nånstans och jag behöver min mobil :] Jajaja ska möta sanna,helen och yohanna tror jag på ålidhem kvart över sju sen drar vi till ersboda! ;)

I roll up

Varit på stan med massa, sen åt jag och kusin på max sen har vi bara varit hemma och umgåtts :)
Kände typ nu att jag är jättenervös inför imorgon, hur fan ska det gå?.....................
grymt snygg bild jag vet

Det är som om det vore igår

Det regnar jävligt mycket och jag ska på stan typ nu och jag är glad för att jag får dra ut imorgon HEJDA!

Tiden har passerat

Trögskoldag idag,skönt att det är fredag imorgon iallafall! Stan efter skolan tror jag och sedan ta bussen till stöcke för imorgon kommer min kusin från luleå och ska vara här nästan hela helgen! :) På lördag så konfirmeras vi!! Fan vad snabbt det har gått sen i höstas när vi hade våran första konfaträff och nu är det slut. Hahahaha alla gånger vi har bestämt oss för att sköta oss men ändå beteer oss likadant nästa träff och alla gånger vi har skrattat så vi inte kan andas...fyfan vad roligt vi har haft ändå! Förstår verkligen nu varför rebecka fick damp varje onsdag.
Jaja iallafall, ska duscha nu och sedan sova puss godnatt alla!


Never gonna take us down

No you never gonna take me down
No you never gonna see me cry
Keep on beatin 'cos I won't stay down
Keep it up yeah go ahead and try
No you never gonna take me down
Beat me up push me down to the ground
Keep it up yeah go ahead and try
No you never gonna take me down
down down down down down
No you never gonna take me down
Don't give a fuck what you say
we never asked you to care
If the way we walk'n talk gets you pissed
why the hell do you stare?
Yes we know what you feel
And we know that it's true
But that doesn't mean that we will
come to your home talking shit about you


Säg att allting blir bra

ska vara i bjännsjö hela dagen.
kanske är med jenny sen när jag kommer hem om jag hinner.

Go on. be gone. bye bye. so long

Kan någon berätta för mej hur osmart jag är? Fick en ny mobil i fredags och första veckan jag har den vad händer då? jo det går sönder! Det verkligen spöregnade när jag skulle gå hem från tomtebo i torsdags och då hade jag mobilen i jackfickan, jackan blir dyngsur och jag tänker inte på att jag har mobilen i jackfickan. Sen när jag är tillbaka på ålidhem igen så tar jag ut mobilen ur jackan och mobilen är cpskadad,vattenskadad....den lever sitt eget liv seriöst, och nu funkar den inte alls! Har försökt med allt men det är död. Varföööör ska jag alltiiid ha otur med mobiler, usch! Hahah någon som vill låna mej en telefon:]? Aja fuck my life!

Munkviken 2011

Here you go :)
Säg till om jag ska ta bort nått! :)

Mellan liv och död

Så jäävla ont i halsen så det är sjukt, usch alltså! Ska börja gå till skolan typ snart, bara dryga lektioner idag orkar inteeeeeee. Jaja sen efter skolan ska jag och sanna hem till mej och göra nån grejj via skype :)

Är hemma nu! ;)

Kom hem från munkviken igår. Fyfan vad tråkigt vi har haft fast ändå roligt, har nästan alla bilder hos pappa så lägger ut dom på fredag eller nått då jag far dit! For till niclas efter jag kommit hem och sen till stöcke! :) Roligt att jag nyss fick veta att vi drar till thailand i augusti i två veckor för att fira när morfar fyller år, eget hus och allt!
Aja ska sova, har inte sovit bra på ett bra tag och jag är förkyld som fan puss godnatt!

livet är svårt, man får välja rätt väg mellan liv o död så står man ensam i denna värld vännerna försvinner men familjen den finns kvar för dig själv i denna värld så kommer dina drömmar förverklas

Varit på stan med yohanna och semhar idag, tog bussen hem till stöcke. Sen nu ikväll börja det spöregna så vart tvungen att fara till stallet och ta in häststackaren som stog ute i regnet. Är sjukt sjukt trött just nu. Har precis packat klart det sista inför imorgon, ska lämna väskan hos mamma imorgon på morgonen satt jag sedan när jag har slutat hämta den hos mamma och sedan gå till kyrkan där vi ska samlas klockan fyra. Måste få sluta svenskalektionen tidigare för att hinna allt. Måste upp på centrum och köpa godis innan också:] Hoppas verkligen att mitt simkort hinner komma imorgon tråkigt annars ju! Tar med mej kameran till Munkviken så det blir nog mycket bilder sen när jag kommer hem;) Men vi ses, skriver ett inlägg innan jag far imorgon pusspuss!

Vi går på en väg, möts av en tystnad

Så grymt varmt det har varit idag, jävla härligt att sommaren kommer närmare och närmare :) Iallafall så hade vi konfaträffa idag och pratade om vad vi ska ha med oss osv till lägret i helgen som är i munkviken och vi fick reda på att vi inte får sova alla vi tjejorna i samma rum, fyfan vad sämst alltså. Aja ska börja gå och lägga mej nu, ska till sjukhuset åtta imorgon så får ingen sovmorgon. Sen efter skolan blir det stan!


here we go

Bor hos pappa nu ett tag för att jag inte klarar av att bo på sofiehem..
Har fått min mobil idag föresten så nu väntar jag bara på att mamma fixar resten, vill gärna ha med den när vi far till munkviken med konfan på fredag :]
Aja sovmorgon, skola, stan vet inte om jenny också skulle me, sen 126:an hem:)
Ska sova puss!

kom ihåg allt bra innan du klagar på det dåliga

Utvecklingssamtalet i fredags gick typ bra, ganska skönt!
Satt hemma hela fredagen i stöcke och typ barnvakt till mina syskon och deras kompisar. For till teg igår för att vara me niclas, sov där också! :)
Ska till mamma typ snaart, tror jag och julia far och bor på maxi ikväll!

Do it for you

Jävla fittpollen. Kunde inte vara ute på idrotten för det rann som fan ur ögonen,kliar i ögonen och svårt att andas! Aja vi har so just nu, jag och yohanna sitter och ser big brother iställlet hahaha! Har utvecklingssamtal klockan tre och har tvingat min pappa att komma för jag tänker inte sitta där själv med mamma och catarina. Skolsköterskan nu och få nått mot pollen och yohanna måste följa med!
Pusspusspuss


ett steg kvar

Cpdag
Sovmorgon imorgon, fan vad jag ska sova länge!


here's a situation


fest i hela huset

tjatja sitter här med sanna och har roligt på bildlektionen. Skolan har fått nya datorer som har webbkamera :]

gulliga vi är och sitter och dricker energidryck och äter choklad <3


valborg

Kom hem vid ett från en awesome kväll med tjejorna. Grillat och ätit på ålidhem sen skulle vi egentligen till campus men det hann vi inte så vi for till umedalen istället :) Vi va int där så himla länge, tog bussen till vasaplan och jag och yohanna sprang till mcdonalds för att gå på toa ;] Sen har vi varit på stan och haft roligt och nu är jag hemma. Ingen har ringt och sökt mej,inte velat att jag ska komma hem,ingen tid,ingen är hemma så jävla najs! Haha ingenaning heller om vart alla är :) Ska lägga mej i soffan med popcorn och katten och se på film hela natten godnatt! Tack för dagen/kvällen tjejor ♥

RSS 2.0