-

Varit hos tandläkarn idag och tagit ut min tandställning som jag har haft i överkäken i 1,5år så det kändes jätteskönt fast ganska ovant. Jag har varit hemma också och hämta lite kläder och hunnit umgås lite med min kära pappa. Tog bussen tillbaka till vännäs och hittade en hund som sprang lös utan ägare så kände att jag var tvungen att ta hand om den och försöka få tag på ägaren vilket jag tillslut fick. Jag och joel kom nyss hem från ica. Köpte godis och cola, lite torsdags-mys sådär innan fredagen.
 
Imorgon ska jag fara och besöka liljaskolan och se hur det är där. Trivs inte så bra på dragonskolan där jag går nu så det är därför jag ska till lilja. Måste hem imorgon också en snabbis för att hämta min iphone som jag har köpt av pernilla. Var egentligen tänkt att jag skulle köpa en samsung galaxy s2, har inte har varit så speciellt intresserad av en iphone men eftersom pernilla har köpt en iphone 5 och säljer sin iphone 4 för 2000 så tänkte jag att jag kan ge den ett försök. Om inte...så säljer jag väl den!:)  
 
Imorgon kväll så vet jag faktiskt inte vad som händer. Antingen blir det myskväll i vännäs eller så far vi in till stan och dricker. Får se imorgon va jag är sugen på. Lördagen kommer att spenderas i Nynäs hos joels pappa!:)
Ha det fint så länge!♥
 
 
 

Huvudvärk....

Var på skolan idag, känns som att det var ett tag sedan haha. Förkylningen börjar avta nu, jätteskönt verkligen. Dock så har jag fortfarande en fruktansvärd huvudvärk kvar som vägrar försvinna så måste fortsätta försöka vila upp mig tills jag blir helt frisk. 
 
Iallafall..ligger och ser på tv just nu i vännäs. Måste väcka joel snart eftersom vi måste hinna till ica innan dom stänger och köpa små saker som behövs i kylskåpet. Sedan när vi kommer hem blir det nog att ladda ner någon bra film som går att se och efter så blir det nog att sova satt båda orkar ta sig upp imorgon. Ni får ha det så bra tills vidare! ♥
 

Lugn helg

Har haft en rätt så lugnt helg hittills. Min förkylning och huvudvärk vägrar avta så det är nog bäst att hålla sig hemma och vila satt jag orkar med skolan på måndag. Joel for till stockholm igår, saknar han redan men som tur är så kommer han hem imorgon mitt på dagen så jag kommer förmodligen att sova i vännäs som vanligt imorgon. Hade precis tänkt gå & lägga mig men pappa ska tydligen till Baggböle där hans kompisar är och han undrade om jag ville följa med och det vill jag. Alltid lika kul att följa med:) Ska sova sedan när jag kommer hem så jag skriver väl imorgon antar jag. Hoppas ni har en bra lördag, hare!
 
 
 

Tillbaka

Det känns som att det var bra längesen jag skrev ett blogginlägg här. La bloggen åt sidan ett tag eftersom jag har varit rätt så upptagen med allt möjligt och sedan så har jag inte haft någon blogglust heller så det är därför jag inte uppdaterat något. Tänkte att jag skulle försöka ändra på det nu när jag har fått min skoldator fast tror dock inte att jag kommer skriva exakt varje dag. Så nu vet ni det iallafall!:)

RSS 2.0